Mijn naam is Zuzan Bood en ik ben geboren (1974) en getogen in Eefde.
Zolang als ik me kan herinneren, ben ik al bezig met paarden. Vroeger als jonge meid bij een plaatselijk boer, later op de manege. Kort daarna kocht ik mijn eerste eigen paard.
Dit was het begin van een mooie tijd waarin ik veel paarden heb bereden, getraind en uitbracht in de sport (dressuur, springen en cross). Niet alleen paarden van mezelf maar ook van anderen. Bij mijn banen bij anderen stallen leerde ik veel en in 1998 verhuisden we naar Okkenbroek, om daar mijn hobby te kunnen uitbreiden en er mijn beroep van te kunnen gaan maken.

Op 23 juni 2006 startte ik officieel mijn eigen pensionstal Stal Cura. Op deze site kunt u uiteraard meer vinden over onze stal en waar we voor staan. Wat we bij Stal Cura wensen, is dat u zich welkom voelt, een plek zijn waar u graag naartoe gaat. Een plek waar u en uw paard zich prettig voelen en waar u op uw gemak bent.
Dat geldt dus niet alleen voor u, maar zeker ook voor uw paard.

Daarnaast vinden wij bij Cura het belangrijk om een maatschappelijk steentje bij te dragen.
Daarom laten wij mensen met een psychische of verstandelijke beperking meegenieten van de sfeer die de paardenhouderij met zich meebrengt.
Uw paard krijgt dus niet alleen knuffels of poetsbeurtjes van u, maar als u dit wilt deelt hij zijn liefde met mensen die het niet zo goed kunnen uitspreken (maar wel voelen). Dit maakt Stal Cura bijzonder en wij genieten enorm van de dankbaarheid van mens en paard.

Wij gaan uit van het principe dat we denken in mogelijkheden; we zijn creatief in het zoeken naar oplossingen en denken met u mee wanneer u dat wilt.
Een blije en tevreden klant en paard; dat is waar we voor staan!