Naast het stallen van uw paard, is het ook mogelijk om op Stal Cura te kamperen. Wij bieden de mogelijkheid om te overnachten op onze kleinschalige boerencamping.  Wie houdt van het buitenleven, rust en ruimte is hier aan het goede adres! We hebben 8 campingplekken en 3 trekkersplekjes. 

De omgeving is bosrijk en vanaf de camping wandel, fiets of rijd je zo de bossen van Landgoed Oostermaat in. Op acht kilometer afstand ligt Deventer Koekstad (gelegen aan de IJssel) met zijn historische binnenstad, rijk aan mooie historische gebouwen die je ook kunt bewonderen via een stadswandeling.
Nationaal Park Sallandse Heuvelrug ligt op 6,5 kilometer, waar je kunt genieten van het prachtige landschap. Te midden van dit landschap liggen meerdere restaurants, onder andere bij Woodys hebben ze speciaal voor de paardenliefhebber een paddock waar je even je paard neer kunt zetten, terwijl je geniet van een lekkere kop koffie of een lunch (met zicht op je paard). Ook een bezoek aan een Natuurmuseum of de Canadese begraafplaats behoort tot de mogelijkheden.

Ook bent u welkom om de stallen te komen bekijken en paarden te aaien.  Vanaf de camping heeft u zicht op de paarden terwijl ze lekker lopen te grazen in de wei.

U bent welkom met eigen tent of caravan, hiernaast is het op onze camping ook mogelijk om geheel verzorgd te overnachten.:

  • De pipo wagen
  • Het chalet
  • De Tabbert caravan
  • De familietent

Ook is het mogelijk om in onze Bed & Breakfast te overnachten. Meer informatie daarover vindt u hier.