Pipo wagen

Kom overnachten in onze leuke, gezellige en sfeervolle pipo wagen. De wagen is ingericht met een magnetron, twijfelaar bed, tv, bank en een aanrecht. Buiten staat een koelkast met een leuk gasstel om op te kunnen koken. Ook de BBQ kan aangestoken worden!

In de pipo wagen zit geen douche en toilet, wel zijn deze (primitief) aanwezig op het erf. In boerenstijl douchen in een leuk opgeknapte, ouderwetse paardenstal. Deze douche betreft volledige privacy. Ook is het mogelijk om een jacuzzi te huren, informeer naar de mogelijkheden!

Naast de pipo wagen, is er de gelegenheid om eventueel nog een tent te plaatsen, om zo nog extra slaapplekken te creëren. Potten, pannen, glazen, mokken, borden en bestek zijn aanwezig, dus deze hoeven niet meegenomen te worden. Het meenemen van eigen paard(en) en/of pony(s) is mogelijk. Voor prijzen kunt u contact opnemen. Stallen, weidegang en paddocks zijn allemaal aanwezig op onze stal.

Het Chalet

In het chalet is een slaapkamer aanwezig met een tweepersoons bed. Verder is er een zithoek, tv, grote keuken met koelkast, koffie- en theefaciliteiten, (combi)magnetron en 4 pits-gasfornuis. Het is mogelijk om twee extra bedden bij te plaatsen in de royale woonkamer om zo extra slaapplekken te creëren. Ook is er een badkamer met toilet en douche.

Door de verhoogde veranda rond het chalet kunt u het genieten van een mooi uitzicht. Uw auto kan geparkeerd worden bij het chalet. Ook is er een mogelijkheid voor het huren van een jacuzzi, informeer ernaar!

Achter het chalet staat een schuurtje (met extra koelkast) voor uw fiets. Op het kleine terras voor het schuurtje is de hele dag schaduw, wat erg fijn is wanneer het warm is. Verder zijn er parasols, extra stoelen en een BBQ aanwezig. Het chalet staat niet op een park dus kunt u genieten van volop rust en ruimte.

Het chalet heeft zijn eigen ingang. Hier kan uw auto geparkeerd worden zodat u deze dichtbij heeft staan. Natuurlijk bent u altijd welkom om eens de stallen te bekijken en de paarden te aaien! 

De camping

Op onze boeren minicamping kunt u overnachten op een prachtige locatie in
Salland met uitzicht over weilanden met paarden. Op onze camping kunt u op
meerdere manieren overnachten, zowel met eigen tent of caravan of in 1 van de
huisjes die we hier kant en klaar voor u hebben ingericht! 

Het meebrengen van eigen paard(en) en honden is geen probleem (wel hebben we
zelf een hond lopen, deze is zeer sociaal). Er is de mogelijkheid tot het stallen
en weiden van de paard(en) naast het chalet. Hoe mooi is het dat als u ‘s morgens
de gordijnen openschuift, uw paard daar tevreden staat de grazen! 

In verband met een verbouwing is er een tijdelijke (primitieve) douche en toilet aanwezig op het erf. In boerenstijl douchen in een leuk opgeknapte, ouderwetse paardenstal!