mini boerencamping Campeerd

Op onze mini boerencamping kunt u camperen bij het peerd!  De camping ligt op een prachtige locatie in
Salland met uitzicht over weilanden met paarden. Op onze camping kunt u op
meerdere manieren overnachten, zowel met eigen tent of caravan of in 1 van de
huisjes die we hier kant en klaar voor u hebben ingericht! 

Het meebrengen van eigen paard(en) en honden is geen probleem, het terrein is omheind met gaas (80cm). Er is de mogelijkheid tot het stallen
en weiden van de paard(en) bij de camping. Hoe mooi is het dat als u ‘s morgens zo het campingterrein af rijdt en samen geniet van de bosrijke omgeving! 

Ons nieuwe douchebouw is inmiddels gereed (2020)! Hierin zijn 2 wc’s, 1 urinoir en 2 douche’s aanwezig. Ook kunt u hier afwassen met warm en koud water of uw wasje draaien in de wasmachine. Kijk bij impressie voor foto’s

Pipo wagen

Kom overnachten in onze leuke, gezellige en sfeervolle pipo wagen. De wagen is ingericht met een magnetron, twijfelaar bed, tv, bank en een aanrecht. Buiten staat een koelkast met een leuk gasstel om op te kunnen koken. Ook de BBQ kan aangestoken worden!

In de pipo wagen zit geen douche en toilet, wel zijn deze (prive en primitief ivm de corona) aanwezig op het erf. In boerenstijl douchen in een leuk opgeknapte, ouderwetse paardenstal. Deze douche betreft volledige privacy. 

Naast de pipo wagen, is er de gelegenheid om eventueel nog een tent te plaatsen, om zo nog extra slaapplekken te creëren. Potten, pannen, glazen, mokken, borden en bestek zijn aanwezig, dus deze hoeven niet meegenomen te worden. Het meenemen van eigen paard(en) en/of pony(s) is mogelijk. Voor prijzen kunt u contact opnemen. Stallen, weidegang en paddocks zijn allemaal aanwezig op onze stal.

Het Chalet

In het chalet is een slaapkamer aanwezig met een tweepersoons bed. Verder is er een zithoek, tv, grote keuken met koelkast, koffie- en theefaciliteiten, (combi)magnetron en 4 pits-gasfornuis. Het is mogelijk om twee extra bedden bij te plaatsen in de royale woonkamer om zo extra slaapplekken te creëren. Ook is er een badkamer met toilet en douche.

Door de verhoogde veranda rond het chalet kunt u het genieten van een mooi uitzicht. 

Achter het chalet staat een schuurtje voor uw fiets. Op het kleine terras voor het schuurtje is de hele dag schaduw, wat erg fijn is wanneer het warm is. Verder zijn er parasols, extra stoelen en een BBQ aanwezig. Het chalet staat niet op een park dus kunt u genieten van volop rust en ruimte.

Uw auto kan geparkeerd worden vlak bij het chalet. Natuurlijk bent u altijd welkom om eens de stallen te bekijken en de paarden te aaien! 

De Tabbert caravan

Overnachten in retro-style! 
Deze oude rakker uit de jaren 70 hebben we zoveel mogelijk ingericht zoals het in deze jaren was. Oude tijden herleven met de VHS-recorder (wie kent hem nog?) 

Samen naar oude films kijken met de kwaliteit van toen…..! (mocht u nog oude banden hebben dan zouden we ze heel graag willen hebben).

De caravan heeft stromend koud water, een koelkast, gasfornuis en een (gas)kachel. In het badkamer zit een chemisch toilet.

De familietent

Deze tent biedt ruimte voor maximaal 4 personen, er bevinden zich 2 slaapcabine’s achterin de tent die eventueel ook tot 1 ruimte kunnen worden gemaakt.

Voorin de tent staat een koelkast met koffieapparaat en waterkoker. Ook is er keukengerei aanwezig.
Buiten staat er een tafel met 4 stoelen en tevens een bbq. Er is ook een mogelijkheid om te koken op 2 kookpitjes.

Naast de tent staat een tentdouche met een chemisch toilet. Er kan gedoucht worden door middel van een waterzak.

Na 1 juli kan er weer gebruikt gemaakt worden van de gezamenlijke doucheruimte.